UNBOXING: SF9 – “Sensuous”

Dette albumet mottok jeg i Korea Box denne måneden, og jeg sa jo jeg skulle lage et eget innlegg om det, så her kommer det.

     

SF9 er en gruppe jeg ikke visste så mye om frem til relativt nylig. Den første sangen jeg hørte av dem var “Mamma Mia” som kom ut tidligere i år, og den likte jeg veldig godt. Kjæresten min digger også den sangen, faktisk, haha. Men slik starter det ofte for meg med grupper. Jeg kan høre på sanger av artister over lang tid og like dem veldig godt, og egentlig er jeg også interessert i å sjekke dem ut nærmere, men så gjør jeg det ikke med en gang. Det tar gjerne litt tid, liksom. Med denne gruppa så begynte jeg å komme mer inn i flere sanger og medlemmer ved dette konkrete comebacket, og da passer det jo ekstra bra at dette endte opp med å bli det første albumet jeg eier fra dem. Tittel-tracken heter “Now or Never” og jeg DIGGER den. Det er sannsynligvis for meg det beste comebacket de har hatt (selv om det skal sies at “Easy Love” er svært vanskelig å slå). Men faktisk så er dette en slik gruppe der jeg synes alle musikkvideoene og tittel-trackene deres er kjempebra. Nøyaktig det jeg er ute etter liksom. De har så mye talent, danser DØDSbra og har bra sanger, og de varierer en del på sjangrene og konseptene sine, og det liker jeg. Ikke misforstå, de aller fleste K-Popgrupper er jo gode dansere, men likevel er det noen som skiller seg ut litt ekstra, og SF9 er en av dem. Og det kommer veldig godt frem i denne musikkvideoen. Ser skikkelig frem til neste comeback fra dem!

I dette albumet fulgte det med et vanlig selfie-photocard som jeg fikk Taeyang på, et annet slags photocard med Zuho på og en kjøleskapsmagnet med Hwiyoung på. Skulle ønske flere album kom med kjøleskapsmagneter, haha, for jeg elsker å ha ting på kjøleskapet mitt. Hwiyoung tar seg meget godt ut ved siden av The Office-magnetene mine, lol. Kanskje et “Dette har jeg på kjøleskapet mitt”-innlegg kunne være morsomt? Haha. Ellers består albumet også som vanlig av en fotobok, og i dette tilfellet er det en av god kvalitet, hvor sidene ikke løsner når man åpner de opp litt for mye (det hender nemlig at noen fotobøker er sånn, og det gir meg smerter i sjela haha), og bildene er kjempefine. Dette er et album der jeg ikke har sjekket ut forskjellen på de to versjonene man i utgangspunktet kan velge mellom, så jeg aner egentlig ikke om jeg foretrekker denne frem for den andre, men jeg er veldig fornøyd med bildene i alle fall. Synes de er fargerike og pene.

SF9 – “Now or Never”

KOREA BOX – November 2018

Hehe, ja, kanskje litt sent ute med dette innlegget med tanke på at den neste Korea-boksen allerede har blitt sendt, og jeg mottok denne på begynnelsen av denne måneden. Men bedre sent enn aldri, ikke sant?

Jeg har nå abonnert på Korea Box siden April eller noe sånt, og jeg synes det er like stas hver eneste måned. Av en eller annen grunn blir jeg også like overrasket hver gang jeg skal hente post, og det viser seg at det er denne esken jeg har fått og ikke noe annet jeg har bestilt. Anbefaler alle som har interesse for K-Pop eller K-dramas å sjekke ut nettsiden deres, for de har en boks for alle og enhver. De har en med snacks også. Men den jeg har er K-Pop CD-boksen.

I denne månedens boks mottok jeg en VIXX-mappe til å ha ark og skriv i. Jeg tenkte den er perfekt å putte regninger i, lol. Jeg går jo ikke på skole akkurat nå, men skulle ønske jeg hadde denne mappen da jeg gikk på skolen. Skulle generelt ønske jeg visste om K-Pop, haha. Jeg fikk også sånne små notat-ark med EXO på. Disse kan bli kjekke å skrive handlelister på, eller lignende. Også fikk jeg en form for snack, jeg er litt usikker på hva er, men jeg ser frem til å prøve den. Og sist men ikke minst, fikk jeg selvsagt et K-Pop album. Det er jo så klart høydepunktet og poenget med esken. Denne gangen fikk jeg SF9 sitt “Sensuous”-album, og jeg ble veldig glad for det! Jeg synes SF9 er kjempebra og kjempetalentfulle, og dette albumet imponerte meg like mye som de alltid gjør. Vet ikke når deres neste comeback er, siden det ikke er så lenge siden det forrige, men jeg gleder meg allikevel! Unboxing av dette albumet kommer i et eget senere innlegg, selvfølgelig!

Håper alle får en fin helg! 🙂

UNBOXING: B.A.P – “EGO”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

B.A.P – “Hands Up”
 

B.A.P er en gruppe jeg i disse dager synes det er litt bittersøtt å snakke om. Ikke misforstå, jeg digger dem og jeg kommer alltid til å digge dem. De har hatt utrolig mange bra comebacks, og har aldri skuffet meg med noe som helst. Grunnen til at det gjør meg litt sånn trist å prate om dem, er det at lederen, Yongguk sin kontrakt nylig gikk ut, og han valgte å ikke fornye. Etter alt som har skjedd gjennom årene og konflikten de har hatt med plateselskapet sitt, så forstår jeg det veldig godt, og jeg ønsker han selvsagt alt godt, og er glad for at han har gått videre. Men samtidig er det jo så klart litt trist at de ikke er seks medlemmer lenger, men bare fem. Dessuten er de nå på turné og tar straks turen hit til Europa! Og jeg kan selvsagt ikke reise for å se dem! Haha. Men det endrer jo ikke min kjærlighet til denne gruppa, så derfor vil jeg jo selvfølgelig vise dere et av albumene deres fra kolleksjonen min! Dette er deres nyeste album, som kom ut i Desember i fjor. Det vil si at de ikke har hatt et eneste comeback på nesten et år. Jeg er usikker på hva det blir til fremover også, etter at Yongguk forlot selskapet. Men uansett!

Som dere ser, fikk jeg Himchan sitt photocard, og er fornøyd med det. Jeg synes bildene i denne fotoboken er sykt fine. Jeg elsker denne typen bilder, og jeg er stor fan av konseptet de gikk for, også. Titletracken “Hands Up” er dødsbra, synes jeg, men i dette tilfellet synes jeg antageligvis at de to andre sangene på albumet er enda bedre! Ofte er jo tittelsporet det beste, men her er ikke det tilfellet. Både “Moondance” og “Think Hole” er skikkelig, skikkelig bra, og jeg har hørt masse på dem. Til tross for at dette albumet kun har tre sanger, så er det et av mine favoritter. Førsteplassen går selvsagt til “Noir”, fordi ingenting slår det albumet. Det er helt fantastisk, med en helt amazing titletrack. Andreplassen er også enkel for meg, og den ligger svært nære førsteplassen; “One Shot”. Det albumet er så utrolig bra at til tross for at det er out of print og ikke selges lenger, så kjøpte jeg det brukt, fordi jeg var nødt til å ha en fysisk kopi i hylla mi. 

 
 

Et lite K-Beauty haul

Det kan vel diskuteres om dette i det hele tatt kan kalles et såkalt “haul”, men det er nå i det minste et lite innkjøp jeg gjorde. Et meget lite et. Men lommeboka mi merker jo selv små innkjøp, ikke sant, så da kan jeg jo like gjerne dele det, liksom.

Det ser jo for så vidt ut som at jeg har kjøpt mye mer enn hva jeg faktisk har gjort da, siden jeg fikk med så mange vareprøver. Jolse er veldig generøse når det kommer til slike, haha. Det er forresten der jeg har kjøpt dette. På Jolse, altså. Det er en av mine go-to nettsider når jeg skal handle K-Beauty. Så vet dere det.

Det jeg faktisk HAR kjøpt er altså Etude House Shimmer Glam Base, CLIO Kill Cover concealer og tre ansiktsmasker fra innisfree. Ansiktsmaskene har jeg ikke fått sjansen til å teste ennå, ettersom jeg ville vente til jeg hadde tatt bilder av dem, og det tok meg jo hundre år å få gjort bare det, lol. Men har bare gode erfaringer med innisfree fra før av, så de er sikkert gode. De andre produktene har jeg derimot faktisk fått brukt, som dere kanskje ser på bildene, og jeg liker de faktisk veldig godt! Det er så fint når man kjøper produkter man aldri har prøvd, også viser de seg å leve opp til forventningene, og vel så det! Concealeren er helt fantastisk. Jeg kjøpte den fordi den hadde gode reviews og fordi den skulle være full coverage. Og DET er den. Nøyaktig hva jeg trengte til de mørke ringene under øynene mine, haha. Shimmer Glam basen fra Etude House var også nøyaktig det jeg var ute etter. En base til å legge under foundation for å gi huden glød. Elsker slike produkter, og ble heldigvis ikke skuffet. Vil si dette var en vellykket liten handlerunde.

 

Ops

Det gikk ikke helt som planlagt, dette her. Det med bloggen og sånn, haha. Saken er den at jeg har faktisk en haug med ideer og ferdige innlegg jeg kan legge ut når som helst. Men jeg følte liksom at det ble litt ensforming å KUN prate om K-Pop. Jeg vil jo gjerne prate litt om K-Beauty og slikt i tillegg, av og til. Og jeg hadde lyst til å legge ut noen innlegg om litt av det jeg har kjøpt den siste tiden i forbindelse med det også. Nå begynner det å bli noen uker siden jeg mottok disse tingene, og har hatt lyst til å ta bilder av de. Men det er jo så ekstremt mangel på dagslys nå om dagen? Og jeg, jeg er ikke særlig flink til å stå opp før det dagslyset allerede er borte. Og på de dagene jeg faktisk gjør det, så har jeg gjerne andre planer. Som for eksempel jobb… Eller venninnetur til IKEA… Eller fotoshoot med søstera mi… Ja… Alt mulig egentlig. Og når jeg ellers er våken tidlig nok, så er dagslyset fremdeles ganske… Mørkt og trist? På grunn av været? Så, ja… Men planen er likevel å få blogget mer fremover, siden jeg tross alt synes det er gøy å prate om det jeg interesserer meg for, og å prate om det på en blogg er strengt tatt bedre enn å prate hull i hodet på noen i familien eller vennekretsen, tenker jeg da, haha.

 

Sik-K – “FIRE”

Denne sangen er forresten en av de beste sangene som har kommet ut hele dette året. Den er helt fantastisk, og jeg kommer aldri til å gå lei. Anbefaler alle å høre på den.

 

 

Jeg skal møte The Rose!

Okei, folkens. Døden er nær! Haha!

Eller egentlig ikke, men det føles nesten sånn, for jeg og venninnene mine har omsider klart å bestille oss billetter til The Rose-konserten i Stockholm på slutten av denne måneden (30. November). Og vi snakker da VIP-billetter, med hi-touch og group photo. Vi har hatt lyst til å bestille billetter til konserten siden de annonserte denne turneen, men økonomien har dessverre ikke tillatt oss å gjøre det. Men nå greide vi det likevel! Disse billettene har vært til salgs siden den 26. September, og på mirakuløst vis var det flere VIP-billetter tilgjengelig, enda det var den 6. November! Som om det var skjebnen, liksom. Haha.

Jeg virkelig elsker musikken til The Rose, og tanken på å se dem live er bare helt ubeskrivelig. Jeg gleder meg så mye. Og siden vi har VIP-billetter, får vi jo muligheten til å stå nærme scenen! Og etter konserten får vi MØTE dem! Som fan, finnes det jo ikke noe mer fantastisk. Jeg er i ekstase.

Har brukt kvelden på å lese på Twitter om folks erfaringer i forhold til hi-touch med The Rose, og nå gleder jeg meg bare enda mer. I begynnelsen gikk det ikke opp for meg nemlig, men etter å ha lest om andre fans’ opplevelser, så tror jeg virkelig at dette blir en av de beste kveldene noen sinne. Jeg føler faktisk at jeg kommer til å dø. Eller tisse på meg, lol. Men da glemmer de meg jo ikke, i hvert fall?

Siden jeg er The Rose-fan, så kommer det kanskje ikke som noe sjokk at jeg er stolt eier av deres to mini album også, og det ene tok jeg faktisk bilder av for litt siden, så se frem til et innlegg om det i nærmeste fremtid! I mellomtiden kan dere kose dere med en fin sang fra deres første mini album “Void” som kom tidligere dette året. Det er ingen tvil om at jeg kommer til å gråte av meg løsvippene på denne konserten. Kommer til å se ut som et vrak innen hi-touch-opplevelsen starter. Det gruppebildet kan jo bli interessant.

The Rose – “I.L.Y.”

 

Man må jo bare sette pris på en god, gammeldags grinelåt, am I right