Låtene du TRENGER i sommer!

Tenk at det allerede er juni, dere! Tiden har virkelig flydd dette året. Januar gikk liksom så utrolig sakte, også var februar svært begivenhetsrik for meg og fløy avgårde, og så kom COVID-19 inn i bildet, og tiden etter det har gått så innmari fort. Det er jo selvsagt fordi at alt har gått mer eller mindre i ett, og dagene har vært veldig like.

Det som er så fint med at vi har kommet til juni på kalenderen, er at det offisielt er sommer! Og om sommeren er det ingenting som er hyggeligere enn turer på stranda, piknik med venner, og å tilbringe tid ute i solskinn i hagen, på terrassen eller i den lokale parken. Og hva er vel bedre da, enn deilig sommermusikk i bakgrunnen? Etter min mening, finnes det ingenting bedre i hele verden. Musikk, enten i godt selskap eller alene, gir meg liv! Derfor har jeg samlet de beste KPOP-sommerlåtene i én video, slik at dere kan finne en eller flere favoritter å legge til deres spilleliste i sommer. Det er både nye hits jeg er hekta på i disse dager, og litt eldre sanger som gir den gode sommerfølelsen, og jeg garanterer at det er noe for alle og enhver! Og alle ligger tilgjengelig på Spotify!

 

Månedens beste releases

Mai-måned er nå over, og jeg går som vanlig ikke videre fra måneden før jeg får delt mine utvalgte favorittsanger som ble gitt ut i måneden som gikk! Og mai var virkelig helt VILL med sine utgivelser. Det var så mye bra ny musikk at jeg fatter omtrent ikke hvordan jeg har greid å noenlunde henge med i det hele tatt. Men det har vært deilig å bli konstant matet med kvalitet nesten daglig! Mange av mine toppfavoritter ga ut nye album, og hvis dere ikke har hengt med selv, så ta frem notatene og hodetelefonene og gjør dere klare for å NYTE musikken jeg er i ferd med å vise dere utdrag fra! Dere finner de i videoen over.