KOREA BOX – JUNI 2019

Yes, everybody. Ny måned betyr ny Korea Box! Denne esken er virkelig et av høydepunktene for meg hver måned, og denne gangen var ikke et unntak. Nå er det riktignok en måned siden jeg fikk den, og jeg har allerede fått neste boks, dvs juli-boksen, så jeg er jo litt treig, da. Men jeg vil jo vise hva som var i den uansett!

I juni-boksen fikk altså jeg informasjon om K-Pop artister og grupper som har blitt laget og kjente gjennom TV-show, slik som Produce 101, Sixteen, Show Me The Money osv. Det var for så vidt informasjon jeg kunne en del om fra før, men det er jo ikke dermed sagt at det er sånn for alle. Jeg synes det er stas å lære noe om Sør-Korea og K-Pop hver måned i denne boksen.

I denne månedens eske fikk jeg for første gang TWICE-merch! Fikk en bagasje-tag/nøkkelring, som jeg gleder meg til å ha på bagasjen min fremover, og klistremerker. Håper på å få en stor koffert i bursdagspresang dette året, som skal brukes når jeg reiser til Seoul, og da skal den 100% pimpes opp med den bagasjetaggen OG klistremerkene, hehe (+ en haug med andre klistremerker jeg har liggende, hehe)! Må jo sørge for at den skiller seg ut nok til at jeg ser at den er min, ikke sant.

I tillegg fikk jeg VIXX-blyanter, haha, og liksom… Jeg tar i mot hva som helst det står VIXX på, jeg elsker VIXX. Har ikke brukt en blyant på sånn… 2 år, men jeg kommer til å begynne å bruke det nå. Jeg fikk også en ansiktsmaske, denne gangen fra TONYMOLY fra Pokémon kolleksjonen, which is CUTE! Spørs om jeg i det hele tatt vil bruke den når den er så søt?

Sist, men ikke minst, the star of the show. Månedens K-Pop album! Denne gangen fikk jeg The Boyz sitt “Bloom Bloom” single album, som jeg hadde tenkt til å kjøpe meg uansett, så da slapp jeg jo det! Jeg hadde et dilemma om hvilken versjon jeg skulle kjøpe, og det var grunnen til at jeg ikke hadde kjøpt det selv ennå. Både den gule og den blå versjonen er så sykt FINE! Her endte jeg opp med den blå, og det var deilig at noen andre valgte for meg, haha. Men lowkey kan det hende jeg kjøper den gule også, fordi… Hvorfor velge en versjon, når man kan skaffe begge, ikke sant?

Alt i alt, svært fornøyd med denne månedens boks, og jeg gleder meg masse til den neste!