ET LITE K-BEAUTY HAUL


Nå må jeg være helt ærlig og si at det er faktisk ganske lenge siden jeg kjøpte disse produktene, og at jeg faktisk bare har vært for treig og lat eller noe sånt til å faktisk informere om det.

Produktene jeg har kjøpt og som er avbildet er MISSHA “Glow Skin Balm To Go” som er en glow-mist/setting spray som skal tilføre huden glød og fukt, en cushion foundation fra CLIO med navn “Kill Cover Glow Cushion”, og to MISSHA “Glow Lip Blush” fra samme serie som ansiktssprayen.

Jeg er en person som ELSKER en god face mist. Jeg har enda ikke, selv etter å ha prøvd denne, funnet en som er min holy grail. Dette er riktignok ikke en setting spray i den forstand at den skal få sminken til å holde lenger, så derfor dømmer jeg den heller ikke utifra det. Sminken holdt ikke noe kortere enn den pleier etter at jeg brukte den, så det er i grunn nok til at jeg er fornøyd. Jeg liker den fordi den er frisk og gir fukt, og forpakningen er veldig pen å se på. Synes likevel at selve sprayen er FOR fin; altså at den kunne sprayet mer produkt om gangen, så jeg slapp å spraye ansiktet så mange ganger før jeg kjenner det på huden, men den funker greit, og noen foretrekker jo at en face mist skal være slik.

Jeg kjøpte selvsagt leppeprodukter, ettersom jeg tror jeg må være lip product hoarder eller noe sånt. Disse er også fra MISSHA og heter “Glow Lip Blush”, som nevnt over. Fargene som er avbildet over er “Simple Me” til venstre og “Find Me” til høyre. Jeg er veldig fornøyd med de. De kan bygges opp til å ha ganske sterke farger, men er i utgangspunktet ment til å se ganske naturlige ut på leppene, som er det jeg ønsker. Jeg har brukt de ofte.

Dette er den første cushion foundationen jeg noen sinne har testet, og er så langt imponert. Jeg gjorde litt research før jeg bestemte meg for å kjøpe en, for å finne ut hva som ville passe best for meg og mine behov. Jeg er veldig fornøyd med det jeg tidligere har prøvd fra CLIO, og bruker deres Kill Cover concealer hver eneste gang jeg sminker meg. Jeg tenkte derfor at deres cushion foundation måtte være verdt å teste.

Den har utrolig god dekkevne, og den gir en fin glød. Den smitter dessverre av dersom man ikke setter den med et pudder, så den er ikke perfekt slik jeg hadde håpet, lol. Men den ser kjempefin ut på huden og fungerer utrolig bra for meg hvis jeg skal kjappe meg ut døren og vil se litt mer presentabel og våken ut, ettersom den er rask å påføre med puffen som medfølger, og gir et veldig naturlig resultat, selv med den høye dekkevnen. Derfor vil jeg anbefale den, til tross for at den har en tendens til å smitte av. Om man derimot ønsker en foundation som skal sitte en hel kveld på byen eller lignende, så er det best å finne noe annet. Jeg har forresten normal/tørr hud.

Vil advare for de som skulle ønske seg disse produktene, om at i disse dager er det jo egentlig heller vanskelig å få tak i noe av dette. Jeg har kjøpt det fra mine kjære og trygge eBay-selgere, for de som måtte lure på det. Ikke misforstå, de selges jo fremdeles og vil være mulig å få tak i. Men på grunn av pandemien som herjer, er det begrenset med post og shipping-muligheter fra Sør-Korea til Norge, og man må da enten ut med høye summer til den dyreste shipping-valgmuligheten, eller være tålmodig og vente en stund (eller eventuelt finne noe tilsvarende her i Norge). Dermed blir det lite K-beauty shopping for min del frem til alt er tilbake som normalt.

Har du handlet noe å fint i det siste, og er du fornøyd med det du har kjøpt? 🙂

God Påske og musikktips

Hei igjen! Håper alle har hatt en fin påske hittil, og at den fortsetter å være fin de resterende par dagene! Jeg er ikke så veldig opptatt av å feire påske selv, selv om det alltids har vært fint med fridagene som påsken bringer med seg. Nå om dagen spiller det for så vidt ikke så stor rolle om det er påskefri eller ikke, fordi jeg ikke får jobbet noe uansett, haha. Vanligvis har jeg ikke fri til påske slik som før heller, til tross for høytid, siden jobben min vanligvis holder åpent uansett. Klager ikke på at jeg slapp å jobbe på skjærtorsdag i år da, det må jeg innrømme.

Men enten jeg er opptatt av å feire påske, eller ikke, blir det alltids litt ekstra kos på påskeaften. Vi fikk kjempegod middag av foreldrene til kjæresten min i dag, og jeg vant påskeegget de hadde ordnet, og er veldig fornøyd med det! Skal selvsagt dele det da, hihi. Hadde forresten gul øyenskygge for anledningen, selv om det ikke synes spesielt godt på disse bildene.

Nå tilbringer jeg resten av kvelden og natten med å spise sjokolade og se på min seneste K-drama obsession, som jeg lover å fortelle om i et annet innlegg. Tenkte nemlig å komme med noen tips en dag, nå som det er ekstra mye tid til å se på TV, og folk flest trenger en distraksjon. Har sett mange gode den siste tiden, og også tidligere, og da er det på tide jeg kommer med noen anbefalinger. Bare å glede seg! Hehe.

Og apropos anbefalinger, har jeg en sang jeg gjerne vil foreslå at dere lytter til når dere har mulighet. Den er luftig og behagelig for ørene å høre på, og passer perfekt nå som det er vår. Tror absolutt det er noe folk flest kan like! Den heter “Cassette” av en artist som heter DEMIAN, og kom ut den 11. mars, så den er relativt ny. Den ligger også på Spotify. Scroll lengre ned for å høre 🙂

STOR SKUFFELSE

Haha. I går var det 1. April, som dere vet. Jeg er ikke så fan av aprilspøker. Har ikke egentlig noe i mot dem, heller, men det er sjelden at jeg synes de er særlig morsomme eller kreative. Når det en sjelden gang er kreative påfunn, kan jeg godt like det, da! Heldigvis var det ingen som lurte meg i år, selv om jeg føler at datoen klarte å gjøre meg til narr på et vis likevel.

Jeg har faktisk gledet meg veldig til 1. April, skjønner dere (eller altså jeg har jo først gruet meg i over et år, så klart, lol). Jeg har nemlig holdt meg unna alt av handel på eBay og fra utlandet generelt over lengre tid nå, fordi denne nye moms- og tollgrensa skulle innføres den 1. April. I frykt om at det jeg bestilte skulle ankomme Norge akkurat for sent, turte jeg ikke å legge inn noen ordre, fordi jeg ikke har hatt råd til de ekstra kostnadene. Derfor gledet jeg meg til denne dagen – fordi momsen betales rett på eBay! Ikke at momsen på 25% er så gledelig, men jeg slipper da i alle fall dette fortollingsgebyret når varene kommer til Norge.

Men så ble jeg informert om at regelen har visst vært slik at ting man bestiller FØR den 1. April, uansett om de ankommer senere enn det, slipper man å betale moms og gebyr på… Så jeg kunne faktisk ha bestilt ting uten å bekymre meg i hele mars, jeg. Trodde jo selvsagt at man måtte betale ekstra på alt som ble mottatt etter den 1. April, men det var visst feil… Jaja, tenkte jeg, og aksepterte det for hva det var. Sånt skjer jo, ikke stort å gjøre med det? Sparte jo litt penger i løpet av den tiden, tross alt.

Så gikk jeg altså inn på eBay for å endelig kunne bestille meg et nytt KPOP-album igjen. Det er jo SÅ lenge siden sist, og jeg har savnet det! Men tror dere ikke at selgerne jeg pleier å handle slikt fra er AWAY på grunn av coronaviruset? Haha. Selvfølgelig er de det, liksom. Så jeg må jo da selvsagt vente enda lenger på å bestille noe, til min store skuffelse. Noen av selgerne kan man bestille fra fremdeles, men de har overpriset alle varene sine for anledningen, så da må jeg nesten vente uansett, dessverre. Fikk bestilt noen koreanske sheet masks, da, så noe godt kom ut av dagen. Men noe særlig til KPOP haul her på bloggen, blir det vel kanskje ikke på en stund. 🙂

Håper ellers at alle har hatt en strålende dag både i dag og i går!

Hvordan var deres 1. April? Og hva tenker dere om den nye momsordningen? 

SOME NEW THANGZ

Nå har jeg hatt noen dager der jeg har kjent at denne hjemme-isolasjonen går til hodet på meg. Jeg sliter jo allerede med en del psykiske vansker, og i kjent stil blir det enda verre når jeg ikke har noen jobb å gå til eller noen forpliktelser eller avtaler. Aller helst skal man holde seg inne, og i utganspunktet klarer jeg fint å finne på ting å gjøre inne, og kjeder meg vel egentlig aldri. Problemet er at jeg ikke finner motivasjon til å starte dagen i utgangspunktet? Hva er vitsen, på en måte? Har fort endt opp med å bryte meg selv ned og føle at jeg ikke får til noe. Alle virker å være så innmari produktive med både hjemmetrening og hjemmekontor og alle slags aktiviteter, mens jeg har egentlig bare holdt meg til sofaen. Jeg synes det er fryktelig vanskelig å få meg selv til å gjøre noe som helst. Det føles som om jeg kaster bort en stor mulighet til å lære noe nytt eller skape noe eller utrette noe, men jeg blir likevel bare slapp av tanken. Noen andre som kjenner på det samme i disse dager?

I dag, i motsetning til andre dager, har jeg faktisk gjort noe! I natt mens jeg så på musikkvideoer, som jeg ofte gjør, fikk jeg plutselig ideen om å lage en makeup look inspirert av videoen jeg så på akkurat da. Jeg ELSKER musikkvideoen og sangen, og er virkelig helt hekta. Har vært fan av artisten lenge, og likte sangen fra første gang jeg hørte den, men allikevel blir den bare bedre og bedre for hver gang jeg hører den. Derfor forsøkte jeg i dag å sminke meg med farger de har brukt i musikkvideoen (mer informasjon om den lenger ned). Resultatet ble ikke helt slik jeg hadde sett for meg, haha, men jeg følte meg uansett pen etterpå, og det var gøy å eksperimentere litt med sminke igjen. Det har jeg savnet.

Planen var at looken skulle være mest mulig gul, fordi de bruker mye gult i musikkvideoen, men jeg ville få med litt rødt også, siden det også er et aspekt de har brukt, og dessuten svart. Jeg tenkte gul øyenskygge og svart eyeliner med litt rødt over eyelineren, og litt gull. Looken endte med å se litt mer oransje ut, enn jeg hadde sett for meg, haha. Og det er jo ikke noe rart, siden rødt og gult blir oransje, lol. Men jeg er fornøyd. Det ble jo fint uansett! Kunne tenke meg å gjøre dette her oftere. Jeg har jo så mye sminke, så burde jo få mest mulig nytte av den!

Vil forresten gjerne understreke at jeg ikke er noen profesjonell makeup-artist på noen som helst måte, og det ser dere garantert også. Jeg synes bare det er veldig gøy og avslappende å eksperimentere med sminke. Det er definitivt et forbedringspotensiale der, haha. Skriver dette i håp om at ingen kommenterer på ferdighetene mine, lol.

Sangen heter “Kick It” og er av NCT 127, som selvsagt er en K-POP gruppe. Hva ellers kan man forvente fra meg? Hehe. Tittelen på innlegget er lyrics fra låta også, hvis det var noe dere lurte på. Denne sangen har gitt meg så mye motivasjon det siste døgnet, og jeg håper motivasjonen holder seg oppe. Hvis dere ser videoen anbefaler jeg dere også å ha på subtitles, for teksten er det beste jeg vet, haha! Synger med på det jeg kan! Andre sanger jeg kan anbefale fra albumet NEO ZONE som jeg elsker er “Elevator (127F)”, “Day Dream”, “Love Song” og “Sit Down”. NCT 127 sine sanger er veldig preget av RnB, som er den sjangeren jeg antagelig elsker mest, og de topper det med fantastiske vocals, og det er altså en FRYD å lytte til.

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med å høre på “Kick It” og resten av sangene på NEO ZONE albumet, og finne inspirasjon til flere makeup looks!

Håper alle har hatt en fin dag og at dere og deres kjære er friske!