Teknisk feil og sånn

Jeg har altså nå i mange dager ikke hatt tilgang til kontrollpanelet på blogg.no, fordi det er en eller annen teknisk feil ute og går som gjør at jeg (og antageligvis mange andre) ikke får logget inn på bloggen. Derfor har det også vært ganske umulig å blogge, til tross for at jeg hadde lyst til det.

Disse bildene tok jeg da jeg og mamma var ute og gikk tur med hunden til søstera mi forrige helg, da jeg passet han for henne. Skulle ønske jeg tok med kameraet ettersom jeg synes det tar litt bedre bilder, men tok likevel disse med mobilen da, for jeg synes denne veien er så fin. Hadde tenkt til å skrive litt om det samme dag som det skjedde, men det ble jo litt vanskelig siden jeg ikke fikk logget inn. Men nå får jeg heldigvis logget inn, og forhåpentligvis varer det, og jeg slipper å få det samme problemet igjen.

Mens vi først er her vil jeg gjerne anbefale en sang som kom ut i går. ONEUS hadde sitt første comeback i går, og det var aldeles perfekt! Husker debuten som om det var i går. Og det var det jo nesten og, liksom det var jo i januar, haha. Men debuten deres var skikkelig bra, og de har virkelig bevist med dette comebacket at de er en gruppe for meg, og jeg gleder meg til å fortsette å følge dem og være fan, for de er skikkelig skikkelig bra! Musikkvideoen passer dessuten bra inn her nå, siden bildene mine inneholder natur, og det gjør denne musikkvideoen også. Og masse kunst. Og talented boys. We’ve decided to stan.

 

ONEUS – “Twilight”

 

Birthday Party

Herregud, i går la jeg meg faktisk før midnatt. Kan ikke huske sist jeg gjorde det? Hvis jeg legger meg før midnatt er det gjerne kun for å ta en lur. Døgnrytmen min har vært rar i så mange år nå at det føles helt unaturlig for meg å sove om natta. Pleier å legge meg sånn 05 på morgenen, vanligvis. Men jeg hadde jo faktisk hatt en innholdsrik dag til tross for at jeg hadde fri fra jobb, og jeg sto opp i 11:30-tiden, så da er det kanskje ikke så rart at jeg følte et behov for å legge meg litt tidligere enn jeg pleier. Ikke at 11:30 kanskje er tidlig for folk flest å stå opp, men for meg er det dessverre tidlig.

Årsaken til at dagen ble innholdsrik, var fordi venninna mi hadde bursdag og fylte 24 år, og jeg hadde lyst til å feire henne litt, haha. Bursdager er til for å feires, mener jeg, og jeg synes det er stas å stelle i stand litt til sånne anledninger. Spesielt siden hun ikke hadde noen store planer om å gjøre noe ut av det selv. Derfor inviterte jeg henne og søstera hjem til meg på middag. Jeg serverte taco, fordi jeg aldri lager noe annet. Og hvorfor skal jeg? Taco er jo det beste, og kunne godt vært det eneste som finnes. Kunne ærlig talt ha spist det hver dag.

Kake gadd jeg derimot ikke å lage, fordi det hadde blitt litt for mye styr for meg haha, MEN da vi var i butikken så vi en aldeles supersøt ROSA skolebolle. Så da kjøpte jeg den til henne, og satte lys på den. Bursdagsbolle funker jo det også. Jeg fant dessuten OREO-kjeks på butikken det sto Birthday Party på, men til vår store skuffelse var de helt vanlige OREOs… Så vil bare advare alle som kjøper Birthday Party OREOs i god tro om at de er ekstra festlige, om at de ikke er det. Men de var veldig gode for det da, for vanlige OREO-kjeks er jo of course sykt gode som de er fra før. Jeg kjøpte forresten is også, men den glemte vi å spise.

Siden det var bursdagen hennes hadde jeg jo SELVFØLGELIG kjøpt presanger til henne, som jeg var så heldig å få i posten akkurat i tide, dagen før bursdagen. Glemte å ta bilde av de utenfor innpakningen, men inni pakkene var det to MONSTA X album som hun hadde ønsket seg. Som meg, så samler hun på MONSTA X sine album, og nå er hun enda et skritt nærmere den fulle kolleksjonen. Det tar dessverre litt tid å samle når de har så mange versjoner av alle albumene, og vi begge er blakke, hehe. Men hun ble i hvert fall fornøyd, og da er JEG også fornøyd!

 

 

KPOP HAUL – BTS, Stray Kids, SF9 ++

De fleste pengene jeg har til overs etter utgifter er betalt går til K-Pop, og da som regel K-Pop album. Jeg elsker å samle på dem, og jeg pleier å kjøpe både nye og gamle. Denne gangen er det stort sett relativt nye releases det har gått i. Alle er fra i år unntatt to, og de fleste er released de siste månedene, innser jeg nå. Jeg vil jo egentlig gjerne ha noen album som er litt eldre også som jeg hører mye på, men mine favorittartister kommer stadig med ny musikk, og med tanke på at jeg har så utrolig MANGE favorittartister, er det nesten vanskelig å holde følge med alles utgivelser, men her er i alle fall albumene jeg har fått i posten i det siste.

Hvis ikke dere har hørt Stray Kids sitt nyeste album ennå så er dere faktisk nødt til å høre det, for det er helt SYKT bra. Helt i begynnelsen var jeg ikke så imponert, fordi jeg var så dum at jeg prøvde å høre gjennom det mens jeg gjorde meg klar til jobb, og jeg tror jeg hadde angst, haha, så da var det vanskelig å sette seg inn i sangene og… nyte dem. Men i ettertid har jeg hørt på det mer grundig og med et fokus på å lytte, og det er virkelig noe av det beste de har kommet med. Om det slår “I am WHO”-albumet er vanskelig å si. Det er tross alt svært vanskelig å slå. Men det er veldig nære i alle fall. Jeg kjøpte Limited versjonen av albumet og fikk et kort med Hyunjin, og photocards av Bang Chan, Felix, I.N og Lee Know. Veldig fornøyd med det, men håper å få Changbin i et Stray Kids album snart, siden han er en stor favoritt ved siden av Bang Chan, hehe.

Som BTS-fan måtte jeg selvsagt ha deres nye album “Map of the Soul: PERSONA”. Synes albumet er dødsbra, men er spesielt fan av sangene “Dionysus”, “HOME” og “Mikrokosmos”.  Jeg kjøpte version 2, tror jeg, fordi jeg likte bildene i denne best. Vil gjerne samle alle versjonene etter hvert, men det tar tid å samle når de har begynt å ha FIRE versjoner per album de gir ut haha. Skal jo liksom samle MONSTA X først var jo planen. Love becoming broke for my boys. Som dere ser fikk jeg Jungkook og SUGA som photocards, noe jeg setter pris på siden jeg ikke har fått dem før.

N.Flying er et band jeg er så himla glad i. Sangene deres skuffer meg ALDRI, og de er så ufattelig morsomme. Har et signert album av dem fra før av som er noe av det kjæreste jeg eier, haha. Elsker dette albumet, og anbefaler alle å lytte til det. Det har en sang for alles smak, vil jeg tørre å påstå. Jeg fikk min bias Seunghyub som photocard og vocal king Hwesung på postkortet. Også fulgte det med et bokmerke som jeg kan sette pris på, ettersom jeg tross alt er lesehest. Eller jeg var det i alle fall før jeg oppdaget K-Pop, haha. Et tegn to get me back to my roots.

Dette albumet er det eneste jeg har kjøpt i det siste som ikke er spesielt nytt. Det kom ut i august 2017, men jeg hadde ingen av Hyuna’s album og jeg digger henne så mye at det var jo uakseptabelt for meg å ikke eie et eneste ett, liksom. Tror alle de andre albumene hennes er out of print, og det vil de vel fortsette å være for alltid siden hun måtte forlate CUBE Entertainment. MEN, jeg ser så frem til når hun kommer med ny musikk under PSY sitt selskap! Klarer nesten ikke å vente! Dette er forresten den fineste fotoboken jeg eier så langt av alle mine nesten 100 album. Kan hende jeg lager et helt eget innlegg om dette albumet en gang på grunn av det, fordi det er seriøst helt nydelige bilder i det. Og selv om man ikke ser det på bildet så er det helt gigantisk og det største albumet i kolleksjonen min.

Hadde egentlig ingen forventninger til hva slags gruppe TXT kom til å være. Var selvsagt spent siden det er den første gruppa til BigHit etter BTS, men jeg hadde liksom ingen idé om hva slags musikk de kom til å ha og hva konsept de skulle gå for. Ble dermed veldig glad da jeg så debuten og hørte på albumet og likte ALLE sangene. “Cat&Dog” er OF COURSE my favorite song, men jeg synes alle er skikkelig bra. “Blue Orangeade” tror jeg kommer på andreplass. Elsker det søte konseptet deres og synes alle medlemmene virker supersøte. Mine biases er Yeonjun og Soobin, hehe, men fikk Taehyun og Hueningkai som photocards.

La meg si et par ting om TREI. Dette er deres debutalbum, og det er 100% ett av mine favorittalbum dette året. Det er helt fantastisk bra, og de er SÅ undervurderte. De har nesten ikke views, liksom, og jeg ser nesten ingen prate om dem. Men de er DØDSBRA, og de FORTJENER masse attention. Sykt talentfulle gutter, og jeg kommer faktisk ikke over hvor bra sangene deres er. “Turn the light” er favorittsangen på albumet, men alle går på repeat, og har gjort det siden de kom ut i Februar. PLIS sjekk dem ut for deres eget beste. Tenk å gå glipp av slik sweet music. Fikk forresten Jaejun sitt photocard, hehe. Love that guy.

Dette albumet har dere kanskje allerede sett, siden jeg pratet om det litt i Korea Box-innlegget. Jeg fikk det i den forrige boksen, nemlig. Det var et album jeg har ønsket meg lenge men aldri unnet meg selv å kjøpe, så det passet bra å få det nå. Hvis ikke vet jeg ikke når jeg hadde endt opp med å få tak i det, i grunn. Det er mange sanger jeg liker på det albumet, og det er også det siste NCT Dream albumet hvor Mark er med, så det er litt bittersweet, men jeg ser frem til ny musikk fra dem selv om Mark er ferdig. Mark er min NCT bias, men jeg tror min nye bias i akkurat NCT Dream må være Chenle, haha. Flaks jeg fikk hans photocard, sånn sett. Han er bare så sykt artig. Mine favoritter fra albumet er så klart title-tracken “We Go Up”, men også “Drippin'” og “Dear Dream” because it makes me cry.

Aaaaah jeg elsker dette albumet! ALLE sangene er min favorittsang, liksom. Typ. Eller hvis jeg må velge noen er det så klart “Enough” fordi den er amazing, “Heartbeat”, “Life Is So Beautiful”, “Fall In Love”, “The Beat Goes On” og min aller høyeste favoritt “Play Hard”. Nevnte lowkey nå alle sangene på albumet tror jeg, men ja. It’s that good. Og jeg var så heldig å få se SF9 synge nesten alle de sangene live for litt over en uke siden i London, og jeg fikk møte dem også. Kanskje derfor jeg liker de ekstra godt. Sannsynligvis… Holder på å skrive et innlegg om erfaringen min faktisk, så jeg poster vel det i nærmeste fremtid. Konserten var helt fantastisk og jeg vil gråte når jeg tenker på det, haha. I alle fall fikk jeg Jaeyoon og Hwiyoung photocards og Dawon-plakat med i albumet og er STORFORNØYD. Jaeyoon er faktisk min sterkeste biaswrecker av dem alle. Og hvis dere lurte er mine biaser i SF9 Youngbin og Rowoon. Men dere lurte sikkert ikke på det.

Håper dere likte de nyeste album-innkjøpene mine, og jeg håper også at jeg snart har råd til å kjøpe meg enda flere, hehe. Currently broke, but hey: Jeg har i det minste disse albumene til å trøste meg med.