Blåmandag? Aldri hørt om

Blåmandag? NOT in this house! For å si det sånn, er dette LANGT ifra en blåmandag for min del! Haha. Herregud jeg høres ut som et fjols. Kanskje jeg er det også (probably). Jeg lover at jeg ikke har gode dager hver dag altså, hvis det hjelper, lmao. Men i dag er en ytterst trivelig mandag.

Jeg har for så vidt ikke noe konkret forhold til mandager lenger. Noen år tilbake, da jeg gikk på skole fra mandag til fredag, var mandager selvsagt litt kjipe, siden jeg hadde en HEL skoleuke foran meg, og helgen var over. Sånn er det jo for folk flest. Men ettersom jeg ikke har en vanlig mandag til fredag-jobb, og har veldig varierte arbeidstider, og nå dessuten er permittert, har jeg ikke noe forhold til denne dagen i det hele tatt. Den er åpen, og jeg kan gjøre hva som helst med den. Dette gjør jo for så vidt at jeg heller ikke sitter igjen med den gode helgefølelsen på fredager heller, men men. You win some you lose some.

I dag er en helt spesiell mandag for meg, fordi ENDELIG har en av mine favorittartister kommet med nytt album! Jeg har ventet LENGE på dette, og hele måneden har jeg blitt well fed med massevis av teasers og concept photos, og jeg har vært kjempespent! Baekhyun fra EXO kom med sitt første soloalbum i juli i fjor, og det har jeg hørt på så mye at det helt oppriktig må være et av mine favorittalbum. Det er så nydelig å høre på. Og nå har han kommet med sitt første solo-comeback, altså sitt andre album. Og som forventet er det fantastisk. Dagen i dag blir derfor tilbringet med nydelig musikk og nydelig sangstemme. Forventer ikke å gjøre så fryktelig mye annet i dag, egentlig. Jeg skal bare nyte skjønn musikk, og kanskje rydde litt også.

Håper dere også har en ålreit mandag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg